Forspørgelse

Dagens ret

Middagsretter_ths

Oktober 2017

Fra  kr. 58,-


Lørdag 30/9:
Søndag 1/10:
Rosastegt kalvetyksteg stegt med pesto. Hertil rodfrugter og rødvinssauce

Mandag 2/10: Bøf Lindstrøm med stegte løgringe, kartofler og skysauce

Tirsdag 3/10: Stegt kalkunbryst med timian, fennikel, tomatsauce og pasta

Onsdag 4/10:  Krebinetter med stuvede ærter & gulerødder. Hertil persillekartofler

Torsdag 5/10:
Stegt rødspætte med persillesauce, citron og kartofler

Fredag 6/10:
Bøf stroganoff med bacon & champignon. Hertil kartoffelmos og asier

Lørdag 7/10:
Søndag 8/10:
Sprængt and med gulerod, porre og rosenkål. Hertil persillekartofler og peberrodsflødesauce

Mandag 9/10:
Hakkebøf med løgsauce, kartofler og agurkesalat

Tirsdag 10/10: Rullesteg med svesker, ribsgelé-æble, rødkål, kartofler og skysauce

Onsdag 11/10: Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, kartofler og flødesauce

Torsdag 12/10: Grillet laks med flødestuvet spinat og kartofler

Fredag 13/10: Kalkuntournedos med champignon, stegte bådkartofler og whiskysauce

Lørdag 14/10:
Søndag 15/10:
Farin- og dijonglaseret skinke med rødbede-peberrodssalat og flødekartofler

Mandag 16/10: Paprikaschnitzel med ærter & løg, paprikasauce og stegte kartofler

Tirsdag 17/10: Krebinetter med stuvet kål og kartofler

Onsdag 18/10:  Brunkål med flæsk, medisterpølse og sennep

Torsdag 19/10: Hummerfrikadeller med asparges & krebsehaler, hummersauce og kartofler

Fredag 20/10: Stegt kylling med persille, rabarberkompot, kartofler og skysauce

Lørdag 21/10:
Søndag 22/10:
Stegt moseand med vildtflødesauce, tranebær, waldorffsalat og smørstegte kartofler

Mandag 23/10: Enebærgryde med bagt kartoffelmos og appelsinsalat

Tirsdag 24/10: Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesauce

Onsdag 25/10: Paneret flæsk med stuvede ærter & gulerødder, asparges og kartofler

Torsdag 26/10: Lakselasagne med spinat

Fredag 27/10: Mørbradmedaljoner med champignon á la creme og kartoffelrösti

Lørdag 28/10:
Søndag 29/10:
Ølbraiserede svinekæber med urtemos og lækker sauce

Mandag 30/10: Kalkun gordon bleu med gorgonzolasauce og pasta

Tirsdag 31/10: Kalvehjerter i flødesauce med urtemos og ribsgelé

 

Husk også dagens dessert! Kr. 25,-

 

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring gerne inden klokken 10 samme dag,

hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.

Hver dag har vi desuden også et udvalg af andre middagsretter. Ring på tlf. 3295 0276