Forspørgelse

Dagens ret

Middagsretter_ths

August 2017

Fra  kr. 58,-


Tirsdag 1/8: Krebinetter med flødestuvet spinat og gulerodskompot

Onsdag 2/8: Kyllingebryst med karrysauce, mangofrugt og mandler. Hertil rispilaf

Torsdag 3/8: Fiskedeller med remouladesauce, rejer og dildkartofler

Fredag 4/8: Oksegryde med karrysauce, kokos & bananer. Hertil ris

Lørdag 5/8:
Søndag 6/8:
Indbagt farseret svinemørbrad med ovnbagte rodfrugter og flødekartofler

Mandag 7/8: Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesauce

Tirsdag 8/8: Hakkebøf med spejlæg, kartofler og skysauce

Onsdag 9/8: Kylling med stegt persille, skysauce, nye kartofler og rabarberkompot

Torsdag 10/8:
Laks og lyssej med hvidvinsurtesauce, rejer og frisk pasta

Fredag 11/8:
Nakkekotelet med bacon-tomatsauce og ris

Lørdag 12/8:
Søndag 13/8:
Oksefilet stegt rød med pesto. Hertil farseret champignon, cherrytomater med timian, sauce bearnaise og ristede bådkartofler

Mandag 14/8:
Kalkun gordon bleu med gorgonzolasauce og pasta

Tirsdag 15/8: Svensk pølseret med purløg og spejlæg

Onsdag 16/8: Bøf stroganoff med mos og asier

Torsdag 17/8: Lakselasagne med spinat

Fredag 18/8: Blomkålsgratin med skinke. Hertil råmarineret rødbedesalat

Lørdag 19/8:
Søndag 20/8:
Kalvesteg stegt som vildt med salvie og rosmarin, vildtflødesauce, rysteribs, waldorffsalat og dagens kartoffel

Mandag 21/8: Frikadeller med stuvet spidskål, rødbedesalsa og persillekartofler

Tirsdag 22/8: Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesauce

Onsdag 23/8: Stegt kalvelever med bløde løg, kartofler, flødesauce og bacon

Torsdag 24/8: Kogt torsk med sennepssauce, løg & bacon, torskerogn og kartofler

Fredag 25/8: Ølbraiserede svinekæber med kartoffelmos og asier

Lørdag 26/8:
Søndag 27/8:
Gammeldags oksesteg med fedt. Hertil glaserede små løg & champignon, okseskysauce med rødvin og ovnstegte kartofler

Mandag 28/8: Cevapcici med persille & hvidløg, ovnstegte søde kartofler og salsa

Tirsdag 29/8: Kogt hamburgerryg med gulerod og stuvet blomkål. Hertil persillekartofler

Onsdag 30/8: Kylling i rødvinssauce med champignon, bacon & timian. Hertil stegte bådkartofler

Torsdag 31/8: Grillet laks med sesamfrø, bagt fennikel, champignonsauce og dildkartofler

 

Husk også dagens dessert! Kr. 25,-

 

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring gerne inden klokken 10 samme dag,

hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.

Hver dag har vi desuden også et udvalg af andre middagsretter. Ring på tlf. 3295 0276