Forspørgelse

Dagens ret

Middagsretter-ths2

Januar 2018

Fra  kr. 58,-


Mandag 1/1: Lukket    *** GODT NYTÅR! ***

Tirsdag 2/1: Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaisesauce

Onsdag 3/1: Lasagne med tomat & pesto. Hertil gulerodssalat

Torsdag 4/1: Fiskefrikadeller med remouladesauce, rejer & citron og dildkartofler

Fredag 5/1:
Kalkun Gordon Bleu med ost og skinke, flødetomatsauce og rösti

Lørdag 6/1:
Søndag 7/1:
Rosastegt kalvetyksteg med bacon. Hertil farseret tomat, grønne asparges, pommes Anna og champignonsauce med fløde

Mandag 8/1:
Flødegullasch med tomat & rodfrugter. Hertil kartoffelmos

Tirsdag 9/1: Stegt kalvelever med bløde løg & champignon. Hertil asier og persillekartofler

Onsdag 10/1: Kogt kylling med aspargessauce og kartofler

Torsdag 11/1: Stegt rødspættefilet med mandler og frisk mango. Hertil karrysauce og ris

Fredag 12/1: Sigøjnerkotelet med små pølser, champignon og peberfrugtsauce. Hertil pasta

Lørdag 13/1:
Søndag 14/1:
Sprængt and med gulerødder, porrer & rosenkål. Hertil persillekartofler og flødepeberrodssauce

Mandag 15/1: Bankekød med asier og kartoffelmos

Tirsdag 16/1: Stegt kylling med skysauce, persillefrittes, agurkesalat og kartofler

Onsdag 17/1:  Frikadeller med stuvet vinterkål, gulerodskompot og persillekartofler

Torsdag 18/1: Grillet laks med stuvet spinat og ovnstegte kartofler

Fredag 19/1: Forloren and med æbler og svesker, flødesauce, tyttebær og kartofler

Lørdag 20/1:
Søndag 21/1:
Oksefilet stegt rød. Hertil pocheret æg med krebsehaler & sauce bearnaise, ovnbagte rosmarinkartofler og sauce Choron

Mandag 22/1: Kalvehjerter i flødesauce, rysteribs og kartoffelmos

Tirsdag 23/1: Skipperlabskovs med rugbrød og rødbeder

Onsdag 24/1: Hakkebøf med rodfrugter, bearnaisesauce og ovnstegte kartofler

Torsdag 25/1: Dampet laks og lyssej med urtesauce, rejer og frisk pasta

Fredag 26/1: Revelsben glaseret med sennep & farin, waldorffsalat, kartofler og skysauce

Lørdag 27/1:
Søndag 28/1:
Marineret svinemørbrad med broccolisoufflé, ovnbagte tomater og flødekartofler

Mandag 29/1: Gullasch med tomat & paprika, champignon og peberfrugt. Hertil kartoffelmos

Tirsdag 30/1: Paneret flæsk med stuvet blomkål, rødbeder og kartofler

Onsdag 31/1: Græsk farsbrød med tzatziki, flødetomatsauce og søde kartofler

 

Husk også dagens dessert! Kr. 25,-

 

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring gerne inden klokken 10 samme dag,

hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.

Hver dag har vi desuden også et udvalg af andre middagsretter. Ring på tlf. 3295 0276