DAGENS RET FRA KR. 69,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 35,-

 

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Mandag 1/4 Brændende kærlighed med rødbeder
Tirsdag 2/4 Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Onsdag 3/4 Biksemad med spejlæg
Torsdag 4/4 Fiskefrikadeller med remouladesauce og kartofler
Fredag 5/4 Mørbradgryde med løse ris
Lørdag 6/4
Søndag 7/4
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce
Mandag 8/4 Forloren hare med bacon, ribsgelé, flødesauce og kartofler
Tirsdag 9/4 Spareribs med flødekartofler og frisk grøn salat
Onsdag 10/4 Hakkebøf med stegte rodfrugter, pommes sauté og bearnaisesauce
Torsdag 11/4 Indbagt laks med pasta og porresauce
Fredag 12/4 Bøf stroganoff med kartoffelmos og asier
Lørdag 13/4
Søndag 14/4
Rosastegt kalvesteg med rosmarin. Hertil råstegte kartofler, bagte cherrytomater, vildtflødesauce og waldorfsalat
Mandag 15/4 Stegt kalvelever med bløde løg, champignon, bacon og flødesauce
Tirsdag 16/4 Farseret porre med porresauce og blomkål. Hertil kartofler
Onsdag 17/4 Boller i karry med mangochutney og ris
Torsdag 18/4 Laksekrebinet med dampet grønt, hollandaisesauce og kartofler
Fredag 19/4
Coq au vin med glaserede perleløg, stegte kartofler og bagte rodfrugter
Lørdag 20/4
Søndag 21/4
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce
Mandag 22/4 Medisterpølse med stuvet grønlangkål og brune og hvide kartofler
Tirsdag 23/4 Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder. Hertil kartofler
Onsdag 24/4 Mørbradbøf med bløde løg, stegte kartofler og bearnaisesauce
Torsdag 25/4 Fiskefrikadeller med remouladesauce, grønt og kartofler
Fredag 26/4 Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Lørdag 27/4
Søndag 28/4
Gammeldags oksesteg med persille & champignon. Hertil glaserede løg, bønner, råstegte kartofler og rødvinssauce
Mandag 29/4 Paprikagryde med kylling og ris
Tirsdag 30/4 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert fra kun kr. 35,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Vores traditionelle danske middagsretter er lige, som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor (eller i vores tilfælde som farfar) lavede dem. Se også vores øvrige menu i butikken. Her finder du bl.a. smørrebrød, lune frikadeller, sandwich og salater.
Se butikkens menukort. Klik på knappen herunder.