Forspørgelse

Festmad

Download + Print

SUPPE

1. Cremet aspargessuppe med friske grønne asparges. Hertil saltbrød kr. 49,-

2. Asiatisk kokossuppe serveret med friske urter, tigerrejer og kylling kr. 49,-

3. Skovsvampesuppe tilsmagt med portvin og monteret med fløde.
Serveres med sprøde bacontern
kr. 49,-

4. Cremet jomfruhummersuppe serveret med krebs og tilsmagt med cognac kr. 59-

5. Créme Ninon (fransk ærtesuppe) serveret med kylling og baconstrips
og tilsmagt med champagne. Hertil urteflan
kr. 49,-

Til supper serveres friskbagt brød (hvis andet ikke er angivet)


FORRETTER

6. Brud af varmrøget laks anrettet på sprød babyspinat.
Hertil citronsyltet agurk, peberrodscreme og brøndkarse.
kr. 89,-

7. Krabbe og spinatroulade, rullet med dildcreme og anrettet oå sprøde salater.
Hertil marinerede grønne muslinger og limedressing.
kr. 69,-

8. Skiver af lyngrillet tun anrettet med syltet tang og friterede urter. Hertil wasabicreme kr. 95,-

 

fest_web2


HOVEDRETTER

1. Helstegt oksemørbrad stegt med urter. Serveres med røget
svampetimbale med savojkål, kartoffelrose og rødvinssauce
kr. 189,-

2. Dyreryg vendt i sennep og persille. Serveres med stegte røgede svampe
og hindbærsky
kr. 219,-

3. Helstegt kalvefilet i urtepanade. Serveres med persillekartofler,
fennikeltimbale og urtecremesauce
kr. 139,-

4. Helstegt oksetriploin med krølfedt. Serveres med årstidens
grøntsagssauté og små ovnstegte kartofler
kr. 129-

5. Helstegt newzealandsk vildsvinekølle. Serveres med timian og
rosmarinstegte kartofler og rødvins og timianssky
kr. 119,-

6. Stegt abrikosfarseret perlehønebryst. Serveres med chilisyltede tranebær,
bagte porrer og persillesky
kr. 129,-

7. Glaseret stegt andebryst (lavine á la rouge). Serveres med syltede
kirsebær, julienne af urter og portvinssky monteret med smør og halve druer
kr. 139,-

8. Citrusmarineret lammekrone. Serveres med braiseret fennikel, bagte
stilktomater og lammesky tilsmagt med citron og rosmarin
kr. 129,-

9. Capaccio af Bresaola med artiskok, urtesalat og champagnevinaigrette kr. 69,-

10. Skiver af spansk lufttørret skinke anrettet på små røde salater.
Dryppet med trøffelolie og revet pecorino-flan. Hertil basilikumscremedressing.
kr. 69,-

11. Husets kyllingeterrin med kompot af nødder og bær og syltede små agurker.
Hertil tranebærcreme
kr. 65,-

12. Skiver af letsaltet røget andebryst, anrettet på marineret kålsalat.
Hertil honningristede nødder og orangecreme
kr. 79,-

13. Farseret laksefilet stukket med krebs. Serveres med fennikeltimbale,
sauteret spinat, bagte små pebre og champagne cremesauce
kr. 129,-

14. Smørskindstegt pighvar anrettet på gulerodspuré. Serveres med bagt
sellerimousse, grønne asparges og beurre blanc med salturt
kr. 135,-

Til alle hovedretter serveres to slags af årstidernes grøntsager og dagens kartoffel
(Hvis andet ikke er angivet) (Minimum 10 kuverter)

fest_web1


DESSERT

1. Moderne æblekage lagt sammen med nøddecrunch.
Hertil vaniljecreme og rysteribs
kr. 49,-

2. Hvid chokolademousse Hertil passionsfrugtcollis og nøddekrokant kr.49,-

3. Mandelrand anrettet med frisk frugt og råcreme kr. 65,-

4. Æblestykker bagt i butterdej. Hertil romsyltede rosiner og nødder med
kanelcreme
kr. 49-

5. Gateau Marcel-chokoladekage med mandelparfait og friske bær kr. 55,-

6. Tre slags lækre oste. Hertil røgede saltede mandler kr. 65,-

fest_web3


NATMAD

1. Skiver af røget oksekød. Hertil pestomarineret cherrytomat og saltbrød kr. 59,-

2. To stk. af Th Sørensens frikadeller. Serveres med husets hjemmelavede
kartoffelsalat og surt
kr. 49,-

3. To stk. trekantssandwich med div. fyld kr. 38,-

4. Grøn karrysuppe med kylling og grøntsager. Hertil flútes kr. 49,-

5. Pølse- og ostebord
Tre slags ost.
Tre slags pølse med tilbehør.
Blandede oliven, vindruesalsa.
Rugbrød, flútes, kiks, smør og fedt.
kr. 89,-

GØR DET SELV

For at sikre bedst mulig mørhed af kødet til hovedretter steger vi det altid kun halvt færdigt. De skal derfor selv sørge for den sidste stegning af kødet ved hjælp af den vedlagte og meget overskuelige vejledning, som beskriver den sidste stegning af kødet og den efterfølgende hviletid.

Tilbehør leveres altid helt færdiglavet og skal derfor blot varmes op.

Alle vores menuer kan om ønsket leveres varme  – sauce dog undtaget.

Al vedlagt service skal tilbage leveres i rengjort stand.


TAG KOKKEN MED HJEM

Med en kok og/eller en serveringsdame fra Th Sørensen kan De nyde aftenen som vært/værtinde for Deres gæster og slappe af – uden at skulle løbe imellem køkken og spisestue.

Vi sender Dem en af vores dygtige kokke, som både sørger for at lave maden og for den efterfølgende flotte anretning af Deres menu.

Kokken ankommer cirka 1-1 1/2 time, før gæsterne skal spise, og afslutter med anretning af desserten. For at gøre sit arbejde til bravour har kokken brug for minimum fire timer, et komfur og en ovn – og nogle meter ledig bordplads i dit køkken. Resten af udstyret medbringer kokken selv.

Vi tilbyder også serveringspersonale. Husk at bestille en kok og/eller serveringspersonale i god tid.