Forspørgelse

Farfars køkken

Download + Print

Farfars_white_web

1. Mørbradgryde med paprika, champignon, pølser og ris kr. 99,-

2. Wienerschnitzel med ærter, skysauce og ristede kartofler kr. 89,-

3. Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og bearnaisesauce kr. 69,-

4. Frikadeller med rødkål, surt, kartofler og skysauce kr. 69,-

5. Forloren hare med bacon, ribsgelé, skysauce og kartofler kr. 79,-

6. Indbagt svinemørbrad med spinat, flødekartofler og årstidens grønt
kr. 89,-

7. Boeuf Stroganoff med kartoffelmos kr. 89,-

8. Coq au vin med små løg, ristede champignon og rødvin. Hertil persillekartofler
kr. 89,-

9. Hakkebøf med bløde løg og spejlæg. Hertil surt, skysauce og kartofler
kr. 69,-

10. Flæskesteg med rødkål og skysauce. Hertil svesker samt brune og hvide kartofler
kr. 89,-

11. Hvid labskovs med rødbeder, purløg, rugbrød og smør kr. 79,-

12. Mormors enebærgryde med urtekartoffelmos og appelsinsalat kr. 89,-

13. Oldefars honningglasserede hamburgerryg med let stuvet kål, raspede kartofler
og grov sennep
kr. 89,-

14. Stegt and med brune og raspede kartofler, rødkål, waldorfsalat
og andesky sauce (kun i november – december)
kr. 199,-

15. Stegt flæsk med persillesauce, kartofler & rødbeder kr. 85,-

Maden kan efter ønske leveres varmt eller i engangsemballage.