Forspørgelse

Buffeter

Download + Print

buffeter_web

DEN LETTE FROKOST

Skiver af koldrøget laks med marineret minispinat og limedressing

Urtestegt lammekøle på bagt aubergine og tomater med rosmarin

Rosastegt udskåret oksesteg med tomatmarineret pasta og mozzarella

To slags europæiske oste med tilbehør

Friskbagt flúte og smør

(Minimum 8 kuverter)

Pris: 149 kr.


DET TRADITIONELLE KOLDE BORD

Marineret sild med løg og kapers

Karrysild med hårdkogt æg, kapers og løg

Ferskrøget laks med røræg, dild og asparges

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron

Frikadeller med kartoffelsalat og surt

Roastbeef med remoulade, sprøde løg, peberrod og chips

Mørbradbøf med bløde løg, bacon og surt

Tarteletter med høns i asparges

Tre slags europæiske oste med tilbehør

(Minimum 8 kuverter)

Pris: 199 kr.


DET DANSKE KOLDE BORD

Stegte sild med løg og kapers

Dildsild med blomsterkapers

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron

Gravad laks med rævesauce

Sprødstegt flæskesteg med rødkål, surt og svesker

Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder

Hønsesalat med bacon og ananas

Roastbeef med kartoffelsalat

Tre slags europæiske oste med tilbehør

(Minimum 10 kuverter)

Pris: 199 kr.


DEN POPULÆRE

Røget hellefisk med grønne asparges og bagte tomater. Hertil wasabicreme

Krabbe (surimi) på salat med friske grøntsager. Hertil dilddressing

Varmrøget laks med sauce verte, asparges og citrusmarineret hjertesalat

Cornét af ferskrøget laks fyldt med creme og tilsat rejer og peberrod

Rosastegt oksesteg med pesto, marineret pastasalat og saltristede græskarkerner

Vildstegt kamfilet med rødkålssalat

Frikadeller med kold kartoffelsalat og surt

Indbagt fransk brie med krydderurter og tyttebær

Frisk eksotisk frugtsalat med råcreme

Eller

Hjemmebagt chokoladekage med mandelparfait og friske bær

(Minimum 10 kuverter)

Pris: 249 kr.


DEN LANDLIGE

Varmrøget laks med sauce verte, asparges og citrusmarineret hjertesalat

Hjemmelavet krabbesalat med minitoast

Husets landpaté med nødder. Hertil soltørrede tomater, cornichons og sky

Rosastegt kalvesteg med kartoffelkompot

Kogt høne vendt i kålsalat med frisk ananas, bacon og karryolie

Perlebygsalat med stegte timianrodfrugter

Carpaccio af besaola med marineret rucolasalat, revet parmesan og blomkålssne

Tre slags europæiske oste med tilbehør

(Minimum 10 kuverter)

Pris: 219 kr.


DE KOLDE BORDE OG BUFFETER KAN EVT. SUPPLERES MED:

  • Kryddersild
  • Christiansø sild med cremefraiche og purløg
  • Kold kogt laks med rejer, asparges, æg og kaviar
  • Tunmousse med æg og oliven på salatbund
  • Butterdejssnitter med rejesalat
  • Rejer med mayonnaise
  • Røget ål med røræg og purløg – eller andet efter deres ønske

Efter Deres ønske er det muligt at ændre sammensætningen af de kolde borde og buffeterne.

Brød, smør og fedt samt kiks til ost er ikke inklusiv i buffetprisen. Det hele kan tilkøbes for kr. 20 pr. kuvert.

BEMÆRK! Alt andet end stegene til buffettene leveres udskåret og flot anrettet, så det
er lige til at sætte på bordet. For at sikre stegenes mørhed bedst muligt er stegene til buffetterne hverken udskårede eller anrettede. Dette skal De selv stå for.

Efter Deres ønske er det muligt at få dele af maden leveret i varmekasser.
Tilbehøret medfølger på fade.